Vleesspecialiteiten … van de bovenste plank!

Een unieke smaak! Dat krijgt u gegarandeerd op uw bord wanneer u in De Grammofoon een vleesgerecht bestelt. Wij hechten veel belang aan kwaliteit en selecteren ons vlees met veel zorg. We serveren u verschillende soorten vlees, vooral van Franse, Ierse, Schotse en Nederlandse runderen.

(H)eerlijk vlees

Smaak! Daar staan we voor bij Bistro De Grammofoon. Chef Alex is een vleesliefhebber pur sang die voor u het allerbeste vlees selecteert. De betere runderrassen zoals Limousin, Irish Hereford, Black “Aberdeen” Angus en zelfs Holsteiner zijn geen vreemden voor zijn fornuis. De passie voor fijne voeding is er met de paplepel ingegoten en dat zíet u niet alleen op uw bord, dat proeft u ook. Smakelijk!

Droog gerijpt vlees: vol van smaak

Ons dry aged-vlees rijpt 14 tot zelfs 72 dagen op bot. Vlees laten rijpen betekent de natuur haar werk laten doen. Natuurlijke enzymen breken langzaam bindweefsel af, waardoor het vlees malser wordt. Een techniek die vroeger heel gangbaar was. Het enige verschil? Vandaag gebeurt het proces in veel betere hygiënische omstandigheden in een speciaal daarvoor ingerichte klimaatcel. Gerijpt vlees is zoeter, geconcentreerder en voller van smaak.

Komen proeven? Reserveer uw tafel online.